۱۰ استراتژی برتر بازاریابی دیجیتال | آموزش بازاریابی دیجیتال
استراتژی برتر بازاریابی دیجیتال نقش مسیر کسب و کار اینترنتی را نشان می دهد. دیجیتال مارکتینگ، بازاریابی محصولات یا خدمات توسط فن آوری های دیجیتال معنا می شود. «بازاریابی دیجیتال» (Digital Marketing) اغلب در اینترنت انجام می گیرد. فناوری ها دیجیتال هر رسانه دیجیتالی مثل موبایل، صفحات وب، صفحات نمایشگر تبلیغاتی و … را شامل می شود. با یک برنامه ریزی حساب شده، دیجیتال مارکتینگ تغییرات اساسی در کسب و کار ایجاد می نماید. اینکه Digital Marketing دقیقا چه کاری انجام می دهد؟ یا اینکه توسعه استراتژی دیجیتال مارکتینگ چگونه و از کجا شروع می شود؟ سوالاتی که برای برخی در زمینه دیجیتال مارکت یا بازاریابی دیجیتال مطرح می گردد، در ادامه نوشته مورد بررسی قرار می گیرد. نداشتن استراتژی، برنامه و اجرای دقیق عامل شکست کسب و کار به شمار می رود. آکادمی حسین صدر با برگزاری دورهای رایگان و جامع در زمینه بازاریابی دیجیتال، شیوه و روند داشتن کسب و کار پر درآمد را ارائه می نماید.
آکادمی حسین صدر
برگزارکننده دوره دیجیتال مارکتینگ
اهمیت بازاریابی دیجیتال | آموزش دیجیتال مارکتینگ
اصطلاح بازاریابی دیجیتال پیچیده و مبهم نیست. با این حال برخی تعریف کامل و صحیحی از آن ارائه نمی دهند. بازاریابی برای محصولات و خدمات توسط هر نوع دستگاه الکترونیکی بازاریابی دیجیتال یا دیجیتال مارکتینگ نامیده می شود. اصلا با ورود وسیله های الکترونیکی دیجیتال مارکتینگ شکل گرفت. برای همین اصلا حرفه جدیدی محسوب نمی شود. بلکه قدمتی چندین ساله دارد.
بازاریابی دیجیتال زیرمجموعه های زیادی دارد. ولی عده ای فقط به بخشی از این حوزه، یعنی تولید محتوا و شبکه های اجتماعی توجه می کنند. در حالی برای یک بازاریابی دیجیتال حرفه ای بایستی همه موارد مد نظر باشد. کار با اینترنت و وسایل الکترونیکی بین مردم در تمام کشورها ترویج یافته است. به طوری که گاها افراد بیش ۱۱ ساعت در روز را با این وسیله ها تعامل دارند. پس این ارتباط بین انسان و وسیله های الکترونیکی قابل چشم پوشی نیست. می توان از این بستر آماده با دیجیتال مارکتینگ کسب و کار پر رونقی راه اندازی نمود.
استفاده از وسایل الکترونیکی در تمام فعالیت های انسان نفوذ کرده است. در آیندهای نزدیک، نقش آن ها در زندگی روزمره بشر هرچه بیشتر خواهد شد. این گفته اهمیت و تأثیرات بازاریابی اینترنتی و دیجیتال را نمایان می سازد. اگر دنبال رونق کسب و کارتان هستید، نباید از تکنولوژی جا بمانید. بدون دیجیتال مارکتینگ عملا امکان جذب مشتریان بیشتر را از دست خواهید داد. این موضوع موجب عقب ماندگی در حیطه کاری از رقبا می شود. در ادامه، انواع بازاریابی دیجیتال معرفی خواهد شد. در نهایت، بهترین روش دیجیتال مارکتینگ متناسب با نوع کسب و کار، بایستی انتخاب شود. در انتخاب روند صحیح دیجیتال مارکتینگ، کسب و کار بازده فوق العاده بالایی خواهد داشت.
انواع بازاریابی دیجیتال
دیجیتال مارکتینگ موجب رشد و توسعه کسب و کار می شود. ۲ شکل بازاریابی دیجیتال شامل بازاریابی دیجیتال آنلاین و آفلاین می گردد. باید هر دو روش در نظر گرفته شود. بازاریابی آنلاین، گسترده ترین بخش دیجیتال مارکتینگ محسوب می شود. انواع بازاریابی دیجیتال:
- بهینهسازی موتور جستجو
-
بازاریابی موتور جستجو و تبلیغات کلیکی
-
بازاریابی شبکههای اجتماعی
-
بازاریابی محتوا
-
بازاریابی پورسانتی
-
بازاریابی تأثیرگذار
-
بازاریابی ایمیلی
-
بازاریابی ویروسی
-
تبلیغات موبایلی
بازاریابی دیجیتال آفلاین
یک استراتژی برتر بازاریابی دیجیتال، فقط شامل محیط اینترنت نیست. باید روش های بازاریابی آفلاین در کنار بازاریابی آن گنجانده شود. بازاریابی آفلاین نیز در روند دستیابی به اهداف مورد نظر، تاثیر بسیاری خواهد داشت. بازاریابی آفلاین پیشرفته از وسایل الکترونیکی برای بهبود تجربه کاربران بهره میگیرد. بازاریابی رادیویی، بازاریابی تلوزیونی، بازاریابی تلفن همراه و موارد مشابه جزوه دسته بازاریابی آفلاین هستند. به عنوان مثال، بعضی رستورانها برای بهبود تجربه کاربران، با تبلت های هوشمند به گرفتن سفارشهای مشتریان می پردازند.
آکادمی حسین صدر
بازاریابی دیجیتال
دیجیتال مارکتینگ
۱۰ استراتژی برتر بازاریابی دیجیتال
۱۰ دلیل که به استراتژی دیجیتال مارکتینگ نیازمندید.
معرفی شده توسط سئوکار
۱.بدون جهت بودن
دیجیتال مارکتینگ چیست؟ یعنی بصورت آنلاین بتوان کسب و کار را رونق بخشید. اما برخی شرکت ها بدون داشتن استراژی به بازاریابی اینترنتی و دیجیتال می پردازند. اگر هیچ گونه هدف و استراژی برای دیجیتال مارکتینگ وجود نداشته نباشد؛ جهت برای پیشرفت وجود نخواهد داشت. از این رو جذب مشتریان جدید امکان پذیر نیست. حتی ایجاد رابطه عمیق و مناسب با مشتریان فعلی هم خوب بر قرار نمی شود. در صورت نداشتن هدف، طبیعتا منبعی متناسب با هدف نیز نخواهید داشت. میزان دسترسی به اهداف با این روش قابل ارزیابی نخواهد بود.
۲. سهم بازار آنلاین کسب و کار شما
بازار سنتی در حال تغییر و تحول می باشد. بازاریابی اینترنتی و دیجیتال این تحول را ایجاد نموده است. رفتار مشتریان؛ رقبا و انجمن های بازاریابی نیز تحت تاثیر این تحولات است. اگر از آخرین متدهای روز دیجیتال مارکتینگ و تغییرات اطلاع نداشته باشید، شما سهم بازار آنلاین خود را نخواهید دانست.
برای دانستن تقاضای مشتریان شما بایستی از بازاریابی اینترنتی و دیجیتال بهره بگیرید. دانستن نبض بازار از اصول مهم برای برنامه ریزی استراتژی می باشد. که داشتن استراتژی برتر بازاریابی دیجیتال این امکان فراهم خواهد نمود.
۳. سهم بازار رقبا
اگر سهم بازار آنلاین خود را به دست نیاورید، رقبا این کار را انجام خواهند داد. بدون دیجیتال مارکت، استراتژی و هدف سهم آنلاین و جایگاه شما نصیب رقبا خواهد شد.
۴. امکان ارائه و معرفی آنلاین محصولات
با دیجیتال مارکتینگ شما به مشتری امکان درک محصولات و خدمات کسب و کارتان را می دهید. توضیحات محصولات و تعریف پیشنهادات تفاوتی بین کار شما و دیگر برندها به وجود خواهد آورد. برآیند این کار وفاداری مشتریان فعلی و جذب مشتریان جدید خواهد بود.
۵. شناخت درست مشتریان آنلاین
با استفاده از ابزارهایی مثل فرم تماس، فرم نظرسنجی و این قبیل راه ها، نوع علاقه و میزان خرید قابل سنجش خواهد بود.
ابزارهای بررسی وب مثل گوگل آنالیتیک، گوگل وب مستر، گوگل ترندو … مقدار جستجوی کلمات را می دهند. اما اطلاعات دقیف مشتریان را نمی دهند.
پس باید با ابتکار عمل تعامل بیشتری با مشتری برقرار شود.
۶. صبر برای رونق کسب و کار با دیجیتال مارکتینگ
صبر مهم است. در کسب و کار اینترنتی و دیجیتال مارکتینگ عجله کردن باعث از هم پاشیدن کسب و کار می شود. مثلا با راه های میانبر بخواهید سایت خود را بالا بیاورید. راه های دورزدن و بهتر کردن کسب و کار شاید اول جذاب به نظر برسد. اما اگر بی برنامه اقدام کنید، گوگل وب سایت را جریمه نموده و رتبه شما تنزل خواهد یافت.
۷. قراردادن بودجه کافی
منابع کافی برای برنامه ریزی دیجیتال مارکتینگ بایستی موجود باشد. بدون مهارت لازم در بازاریابی اینترنتی و دیجیتال نمی توان به خوبی رقابت کرد. باید امکان پاسخ به تقاضای مشتری کامل فراهم باشد.
۸. هدر رفتن پول و زمان
بدون داشتن استراتژی درست، حتی با در اختیار داشتن منابع هم نمی توانید از آن ها استفاده کنید. در نهایت زمان و پول هدر می رود.
شرکتهای بزرگ دارای سازمانها و بخشهای مختلف در این زمینه به تحقیق و بررسی بیشتری نیاز دارند.
۹. نبود پیشنهاد جدید و فعالیت مثل یک فروشگاه معمولی
برندها و وب سایت های معروف تلاش می کنند، وب سایت خود را از حالت تکراری خارج کنند. با تغییر روند بازاریابی اینترنتی و دیجیتال، پیشنهاد جدید ویژه ای عرضه می نمایند.
حال اگر کاربری وارد سایت شما شود و مطلب جدیدی نبیند؛ آنگاه وب سایت متروکه فرض خواهد شد. در نهایت دیگر به ان سر نمی زند. همچنین گوگل سایت را به دلیل بروز نبودن، جریمه می نماید.
۱۰. بهینه سازی وب سایت
اگر استراتژی دیجیتال مارکتینگ امکان برآورده سازی حقوق ابتدائی را داشته باشد؛ می توان به آن امیدوار بود.
در این صورت جنبه های کلیدی همچون جستجوی بازاریابی، تجربه کاربری، ایمیل، شبکه های اجتماعی و … روند درستی خواهند داشت.
دیدگاهتان را بنویسید