سرعت سایت چه تأثیری بر دیجیتال مارکتینگ دارد؟
چه رابطهای بین سرعت سایت و کسب و کارتان وجود دارد؟
در دیجیتال مارکتینگ نیز مانند سایر کارهای سنتی که همواره باید آن را پیگیری کرده و مورد تحلیل و بررسی قرار دهیم، میبایست همین گونه عمل کرده و بر اساس تحلیل صورت گرفته پی به ایرادات موجود در کسب و کار خود برده و این ایرادات را با هدف یافتن و جذب مشتری و ارتقاء شغل خود برطرف نماییم. با توجه به این موضوع که ما قصد داریم در این مقاله تأثیر سرعت سایت را بر افزایش کسب درآمد و کسب و کارهای اینترنتی بررسی کنیم به همین دلیل باید برای مطلع شدن از سرعت سایت و چگونگی نمایش صفحات آن برای کاربران از ابزارهای مختلفی مثل جی تی متریکس استفاده کنید.
در واقع شما با کمک این ابزارها و در اختیار داشتن گزارشات لحظهای از وضعیت سایت خود، توانایی این را خواهید داشت که در صورت بروز هر نوع مشکلی از جمله سرعت لود پایین سایت، مشکل موجود و علت ایجاد آن را شناسایی کرده و سریعأ آن را برطرف نمایید زیرا سرعت سایت شما به شدت با بالا رفتن ورودیهای سایت در ارتباط میباشد.
عوامل تأثیرگذار بر سرعت سایت
عوامل زیادی وجود دارند که میتوانند سرعت سایت شما را تحت تأثیر قرار دهند که در زیر به چند مورد از آنها اشاره کردهایم:
- حجم و سایز بالای تصاویر
- بالا بودن مدت زمان پاسخگویی سرور به درخواستهای دریافتی
- به کارگیری افزونههای زیاد و بیش ازحد
- استفاده بیش از حد از تبلیغات
- بهینه سازی کدهای css، html و js
- استفاده از ریدایرکتها
- عدم فشرده سازی فایل http
- قرار گرفتن کدهای جاوا اسکریپت در هدر سایت
انواع راهکارهای افزایش سرعت سایت
عوامل زیادی وجود دارند که سرعت بارگذاری سایت شما را کاهش میدهند به همین منظور نیز برای بهبود سرعت لود صفحات روشها و راهکارهای زیادی وجود دارد که برخی از آنها عبارتند از:
- به کارگیری Gzip و فشرده سازی درخواستها
- راه اندازی شبکه توزیع محتوا یا همان CDN
- استفاده از قالب مناسب و بهینه
- بهینه سازی تصاویر
به کارگیری Gzip و فشرده سازی درخواستها
در صورت بالا بودن میزان Request های که به سمت سرور ارسال میشوند، مسلماً سرعت سایت افت پیدا میکند. به عبارت دیگر هر مراجعه به سرور به طور مستقیم بر روی سرعت و مدت زمان بارگذاری سایت تأثیر گذاشته و آن را کاهش میدهد. شما میتوانید با استفاده از Gzip فایلها و درخواستهای ازسالی به سمت سرور را فشرده و کمتر کنید تا از این طریق سرعت پاسخگویی سرور و در نتیجه به تبع آن سایت و صفحات آن با سرعت بیشتری لود خواهند شد.
راه اندازی شبکه توزیع محتوا یا همان CDN
در واقع شما با راهاندازی این شبکه برای سایت خود به کاربران کمک میکنید تا بدون ایجاد محدودیت در محلی که هستند بتوانند از نزدیکترین فاصله و در کمترین زمان ممکن به سایت شما دسترسی داشته باشند.
استفاده از قالب مناسب و بهینه
برای سایت خود قالبی را انتخاب کنید که مناسب با حوزه کاری شما بوده و دارای یک کدنویسی سبک و کم حجم باشد. چرا که به طور یقین وجود کدهای سنگین بر روی بارگذاری ضفحات، تأثیر منفی خواهد گذاشت و این امر نیز منجر به نارضایتی کاربر خواهد شد.
بهینه سازی تصاویر
برای بهینه سازی عکس شما باید موارد مهمی را رعایت کنید که عبارتند از:
- کاهش حجم تصاویر
- قرار دادن عنوان مناسب و مرتبط برای عکسها
- به کارگیری فرمت مناسب
- آپلود تضاویر در هاست سایت
- استفاده از متن جایگزین برای عکسها
دیدگاهتان را بنویسید