کوچینگ اعتماد به نفس چیست و همه چیز درباره مربی اعتماد به نفس
کوچینگ اعتماد به نفس و هر آنچه درباره مربی اعتماد به نفس باید بدانید
ما در این نوشته قصد داریم درباره موضوعی صحبت کنیم که افراد با کمک آن میتوانند اعتماد به نفس خود را افزایش داده و از مزایای آن در تمام سطوح زندگی خود بهره ببرند. مربیگری یا کوچینگ اعتماد به نفس راهکاری است که در صورت اجرای صحیح و اصولی، تأثیر زیادی در بالا بردن اعتماد به نفس افراد دارد. این نوع از کوچینگ به نوعی یکی از زیرشاخههای کوچینگ زندگی (مربی یا کوچ زندگی چیست؟ و چه نتایج مثبتی دارد؟) محسوب میشود. اما آیا با مفهوم واقعی خود اعتماد به نفس آشنا هستید؟
اعتماد به نفس چیست؟
اعتماد به نفس، حس و نگرشی است که هر فرد نسبت به تواناییها و مهارتهای خود دارد. حال این نگرش شما میتواند مثبت یا منفی باشد. در صورتی که شما نسبت به خودتان و تواناییهایتان، دید خوبی داشته باشید یا به عبارت دیگر خورتان را باور داشته باشید، از اعتماد به نفس بالایی برخوردار میباشید و در غیر این صورت، شما دارای اعتماد به نفس پایینی هستید. این مشکل تا حدودی نگران کننده است ولی با انجام تمرینها یا راهنماییهای کوچ اعتماد به نفس، شما خواهید توانست بر این مشکل خود پیروز شده و در نتیجه زندگی موفقی داشته باشید.
کوچینگ اعتماد به نفس چیست
کوچینگ اعتماد به نفس به هرکسی که به دلیل عدم عزت نفس، کمرویی، باورهای محدودکننده و ترس، دچار مشکل شده باشد کمک میکند. شما به عنوان یک مربی اعتماد به نفس، با به چالش کشیدن تردیدها و ادراکات مشتریان خود، آنها را به روشی معنی دار و سازنده توانمند خواهید کرد.
کوچ اعتماد به نفس چه کاری انجام میدهد؟
یک مربی اعتماد به نفس شما را از پوسته و منطقه راحتی خارج میکند و شما را به سمت مکان مورد نظرتان راهنمایی میکند. از آنجا که افراد معمولاً به منطقه راحتی خود عادت کرده اند (مهم نیست که آن منطقه راحتی چقدر آنها را تخریب کند). یک مربی زندگی با اعتماد به نفس باید صبر داشته باشد و به مشتریان خود کمک کند تا به آرامی از این مشکل رهایی یابند.
چرا مردم یک مربی اعتماد به نفس استخدام میکنند؟
دلایل زیادی وجود دارد که افراد ممکن است مربی اعتماد به نفس استخدام کنند:
- آنها از زندگی متوسط خسته شدهاند و میخواهند اعتماد به نفس خود را در خارج از منطقه راحتی خود داشته باشند.
- آنها میخواهند رهبران بهتری شوند.
- آنها جرأت میخواهند که بروند و با غریبهها صحبت کنند. (این امر خصوصاً برای گفتگو با فرد از جنس مخالف بیشتر صدق میکند).
- آنها نمیخواهند زندگی آنها با ناامنی فلج کننده اداره شود.
- آنها از صحبت کردن میترسند و از صحبت کردن در مقابل گروههای زیادی از مردم وحشت دارند.
- آنها از اعتماد به نفس بسیار پایینی برخوردار هستند و میخواهند احساس قدرت کنند.
مهارتهای ضروری کوچ اعتماد به نفس
اعتماد به نفس
ناگفته نماند که شما به عنوان یک مربی اعتماد به نفس باید جلوهای از اعتماد به نفس خود را نشان دهید. شما باید صحبت و حرف را کنار بگذارید و آنچه را که میگویید، عملی کنید. شما باید الگویی باشید که مشتریهای شما آرزو کنند که مثل شما باشند.
ایجاد رابطه
معمولاً مشتریهای شما بسیار خجالتی خواهند بود و به همان میزان خجالتی بودنشان نمیخواهند احساس راحتی کنند. شما باید به اندازه کافی به آنها احساس راحت بودن بدهید تا بتوانند با شما راحت باشند. راهی که میتوانید این کار را انجام دهید ایجاد ارتباط شما با مشتریان و ایجاد ارتباط آنها با شما است.
صبر
همانطور که گفتم، مشتریان شما بسیار خجالتی خواهند بود و نمیخواهند راحت باشند. علاوه بر این، آنها چنان به منطقه راحتی خود عادت خواهند کرد که ممکن است نکات و گفتههای شما را رعایت نکنند. حتی ممکن است تمایل داشته باشند که ویژگیهای خود تخریبی داشته باشند که این بسیار دردناک است.
در چنین شرایطی باید کاملاً صبور باشید و قضاوت نکنید. شما باید همدلی کنید و درک کنید که آنها از کجا میآیند. شما نمیتوانید قضاوت کنید زیرا همه آنها عادت کردهاند که توسط دیگران قضاوت شوند و به آنها نگاه کنند. شما باید به آنها دست دوستی و در عین حال محکم بدهید.
استراتژیساز و واقع بین بودن
بدیهی است که ناگفته نماند که مهارت در ساخت استراتژی و ارائه برنامهای کارآمد به مشتریان خود برای هر مربی بسیار مهم است. اگر آنها از طرح شما پیروی نمیکنند، شما همچنین باید شجاعت این را داشته باشید تا در صورت لزوم به آنها یک حد سالمی از واقعیت را ارائه بدهید. مشتریان خود را دوست داشته باشید اما حد وسط را تحمل نکنید.
منبع:
https://coachfoundation.com/blog/how-to-become-a-confidence-coach/
تو دوره جامع آموزشی خرید و فروش ملک، شروع آگاهانه و انجام ماهرانه خرید و فروش املاک و مستغلات، موضوع معامله و قرارداد، شرایط معامله ( بنچاق ملک و اهمیت آن)، شرایط تحویل ملک و تنظیم سند رسمی آن، پرداخت ثمن معامله و کشف قیمت واقعی ملک و… رو بهت یاد میدیم.
دیدگاهتان را بنویسید