روشهای بیزینس کوچ چگونه به رشد کسب و کارها کمک میکند؟
۵ مورد از روشهای بیزینس کوچ ها برای کمک به بیزینسها
بیزینس کوچها با توجه به مهارتها و خلاقیتهایی که دارند میتوانند از طریق ابزارها و راههای مختلفی به صاحبان کسب و کارها برای رشد بیزینسشان کمک کنند. در این نوشته میخواهیم به معرفی برخی از روشهای بیزینس کوچ یا به عبارت دیگر ابزارهای بیزنس کوچ بپردازیم. اما برای آشنایی بیشتر با مباحث بیزینس کوچینگ میتوانید به مقالات “وظایف بیزینس کوچ” و “مزایای بیزینس کوچینگ” مراجعه کنید.
اگر در حال خواندن این پست هستید و هنوز یک بیزینس کوچ یا حتی یک منتور برای کسب و کارتان پیدا نکردهاید، یک احتمال خوب است (بله؛ منتور و بیزینس کوچ با هم تفاوت دارند). زیرا معمولاً صاحبان بیزینسهایی که به دنبال مربی کسب و کار یا منتور برای بیزینس خودشان نیستند، یک دلیل برای انجام ندادن این کار دارند و آن هم این است که این افراد معتتقد هستند که این یک رابطه پرهزینه است و توانایی پرداخت آن را ندارند. واقعیت این است که عدم وجود همین رابطه، موجب عدم توانایی پرداخت هزینه آن شده است.
روشهای بیزینس کوچ که به تجارت شما کمک میکند
شما به عنوان یک متخصص و کارآفرین شروع به کار کردهاید: شما ایده خوبی برای یک کسب و کار داشتید و شروع به کار کردید. شما به عنوان یک مالک کسب و کار تازه کشف شده، در حال حاضر با مشاغل عمومی و غیرتخصصی، درگیر هستید. این روند کار، برای یک مدت کوتاهی مشکلی به وجود نمیآورد، اما به زودی شما متوجه خواهید شد که دیگر فرصت ندارید که بالای سر همه کارهایی که باید انجام شود باقی بمانید، یا یک چالش بسیار پیچیدهای است که شما بخواهید آن را تجربه کنید. شما میتوانید همچنان به ضربه زدن به کسب و کارتان ادامه دهید یا میتوانید راهنمایی دریافت کنید.
- استراتژی و برنامه ریزی (strategy and planning)
- فناوری (technology)
- مدیریت (management)
- مشاوره بازاریابی (marketing advice)
- رشد تجارت (grow the business)
استراتژی و برنامه ریزی (strategy and planning)
یک مربی شما را به چالش میکشد که متفاوت فکر کنید ، اهداف خود را گسترش دهید. مطمئناً، شما انتظارات بالایی از تجارت خود دارید، اما برای منعکس شدن استراتژی خودتان، حضور فردی که قبلا در این جاده قدم گذاشته، در حالی که به مشکلات موجود اشاره میکند و همچنین نقاطی که باید آنها را تقویت کنید، بسیار ارزشمند است. فردی با استراتژی منحصر به فرد، اما اثبات شده، شما را بیشتر تحت فشار قرار می دهد و در عین حال رویکردتان را نیز حفظ میکند.
فناوری (technology)
فناوری به عنوان یکی از روشهای بیزینس کوچ در کسب و کارهای کوچک نقشی فزاینده دارد و ادامه آن دشوار است. Tech با برقراری ارتباط بهتر با کارمندان، مشتریان و چشم اندازهایشان، صرفه جویی در وقت و بهبود بهره وری با اتوماسیون فرآیندهای آنها و بهبود عملکرد تجاری از طریق استفاده از تجزیه و تحلیل کسب و کار، به مشاغل کوچک کمک میکند تا یک مزیت رقابتی کسب کنند. کوچها مهارتهای لازم برای استقرار موفقیتآمیز فناوری جدید، مدیریت ادغامها و مشاوره در مورد بهترین گزینهها برای شرایط منحصر به فرد شما را دارند.
مدیریت (management)
کوچها و منتورها به بهبود مهارتهای مدیریتی و رهبری شما کمک می کنند. هرچه تجارت شما رشد کند، نقش شما به یک ظرفیت مدیریتی بیشتر و بیشتر تبدیل خواهد شد. مربیان به شما کمک میکنند مشکلات و تصمیمات دشوار تجاری را طی کنید و به شما کمک خواهند کرد تا تنظیم کنید ابتدا یا شروع کار بنیادیتان را تا بتوانید برخی از طوفان های بزرگ و اجتناب ناپذیر مدیریتی را که در پیش رو دارید کنترل کنید.
مشاوره بازاریابی (marketing advice)
بهخصوص در مراحل اولیه یک تجارت کوچک، کل استراتژی بازاریابی و تلاشها بر دوش صاحب کسب و کار است. مربیان میتوانند به شما کمک کنند آنچه را نمیبینید، ببینید. یک مربی بیزینس باتجربه که دارای تجربه برندسازی، استراتژی بازاریابی و تاکتیکها است، میتواند شمار فروش شما را بالا ببرد و شما را از چرخاندن چرخهایی که کار نمیکنند، باز دارد.
رشد تجارت (grow the business)
جایی که الان هستید موضوع خیلی مهمی نیست به شرطی که شما بدانید و مشخص باشد که به کجا میخواهید بروید. یک مربی به شما کمک میکند تا زمینههای شغلی خود را که نیاز به پرورش دارند را پیدا کرده و مورد توجه قرار دهید. در واقع او میخواهد از این طریق از ادامه دادن شما به مسیر در جهت رشد سالم، مطمئن شود. شاید مهمترین عامل برای ادامه مسیر، داشتن شخصی است که پاسخگو باشد. خارج کردن خودتان از قلاب، کار سادهای است. یک مربی می تواند به عنوان یک شریک پاسخگو عمل کند، به طوری که به شما کمک میکند تا چالش ها را برای رسیدن به هدف خود، هل داده و از بین ببرید.
منبع: سایت keap.com
دیدگاهتان را بنویسید